sâmbătă, 6 februarie 2010

A-vej

Vineri, 6 februarie

Meeting cu toti studentii internationali...iar explicatii, discursrui, etc., acomodare la LIFE. Things to do to survive.
Plimbare apoi prin campus, cu mentorii, apoi A-vej. Friday bar.
Acolo l-am cunoscut pe Fabio, un brazilian. am stat si-m discutat toata seara. ?Mi-a zis ca mai are inca un amic, /felipe, si sunt doa ei doi singurii brazilieni de la LIFE. Eu eram cea mai incantata ca l-am cunoscut, moartea mea, portugheza, Brazilia. Stia de Ozone, mi-a fredonat, apoi imi zice, asculta..si era piesa, Ozone in Danemarca :)) Sa mor de ras pe acolo. Mi-a zis ca exista si o varainta in portugheza, ceva ce in traducere inseaman party in the apartment..o sa caut later.



A=vej asta a fost ceva de genul stai, bei, si incepi sa vorbesti cu ala de langa tine/ Nici nu mai stiu pe cati i-am cunoscut in seara aia. O faza foarte atre a fost ca tot vorbeam cu o tipa. Si la un moment dat zic sa daca tot discuatam de juma de ora sa o intreb cum o cheama. Se uita ciudat la mine si zice, pai ne-am cunoscut. Si ne cunoscusem, da. Din sala chiar. Statea in spatele meu, apoi am intrat in vorba pe durm prin campus. Malgorzata aka Margaret in poloneza. Prescurtat Gosia. Dar cand vorbeam cu ea prin campus nu m=am uitat foarte atent la figura ei, ci doar la cum era imbracata. In bar avea un pulover si cunoscand atatia oameni am uitat de ea. :)) Asa m-am asigurat ca nu o sa o mai uit niciodata.
Apoi am plecat, pe la 9-10..nici nu mai stiu. Sa prind autrobuzul.

L.E.
D fapt, parca stiu ce am fauct dupa a-vej, m-am alaturat catrova colegi si am mers sa mancam ceva, ne-am plimbat in jurul campusului si am ajuns pe o strada, mai mare unde erau fel de fel de magazinele si pizeerii. Eram cu Frank, canadianul, niste nemti, marta parca, un Belgian, in mare un grup ce a ramas together si acum, numai eu eram outsiderul. Dar a fost fun. Apoi am mers home. Dar cum am mers? Noi eram pe o strada, si eu steam ca tre sa ajung la primaria din frediskberg, sis tiam un signur drum. Dupa consultarea de 36646 ori a harti, pornesc. Ajung la autobus si realizez ca eu pleasem de pe strada unde am ajuns apoi. Mersesem in jurul unor strazi, pe 3 laturi, dgeaba. Cand puteam sa merg 2 minute si dadeam de statia de autobus. Stupid.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu