duminică, 14 februarie 2010

Love games

Sambata, 14 februarie

Trezirea la 8. Eu eram pe saltea. M-a gasit cineva pe acolo. Le-am zis ca am colege care s-au inchis in camera si de aia sunt acolo. 8.15. A inceput operatiunea trezirea. Cu batai in usa, trambite, batai de linguri in oale, si apoi batai de picioare in usi. La colegele mele care nu se mai trezeau. In cele din urma am ajuns la bagajul meu, freshen up si e timpul pentru incalzirea de dimineata, la 8.30 in curte. Alergari, exercitii fizice, joculete. La 9 eram tocmai buni de pranz.
Apoi a inceput nebunia. Jocul. Fiecare eram impartiti in echipe de 6-7 oameni, fiecare reprezentand cate un oras din Copenhaga. Al meu era Skagen, cel mai nordic oras din Danemarca, locul unde se intalneste Marea Nordului cu Marea Baltica. Am fost asta: Petra, din Cehia, Noemie, Franta, Guillame, Franta, Molly, The States, Portugalia si subsemnata. La final n-am castigat nimic, dar am avut unul din cele mai originale dansuri si strigari. Moly fusese majoreta.
Mai tre' sa zic de intrarea pe care si-au facut-o cei fin grupul first contacts - organizatorii. O sa pun u filmulet si poze. Dusi.








Jocurile. Pai din cele mai tampite. Era un fel de quest. Porneai dintr-un loc si la fiecare oprire trebuia sa te intreci cu alta echipa si sa treci prin diferite runde. A trebuit sa ne cataram si sa nu atingem frnaghiile, sa jucam fotbal cu ochlari-pahare de plastic cu fundul taiat, sa ne facem declaratii de dragoste, sa ne intrecem la alegrari si mentinut echilibrul, sa ne demonstram cultura generala, sa cantam cu apa in gura, sa ne hranim si sa facem impresie artistica. Nebunie. Vin si poze. Am avut si pauza de masa, apoi timp sa pregtim o sceneta. Romeo & Juliet. Noi am facut Shark song adaptat la povestea astora. Nu a fost chiar cea mai proasta sceneta, dar faptul ca shark song nu era tocmai iubit nu ne-a ajutat.
Tre buie sa zic ca undeva pe la pranz dorind sa sterg o poza, am sters absolut toate pozele pe care le facusem. Tot! dus in 2 secunde. M-a intristat. Dar eram hotarata sa vin cu forte proaspete ca sa castigam.
Dupa ce am terminat cu jocurile eu am fost sa dorm vreo ora asa. Ulterior aveam sa aflu ca in perioada aia s-a mers la inotat in mare. Am poze sa o dovedeasca. Niste nebuni. Era un frig ingrozitor si cu 3 randuri de haine pe tine.
Spre seara eram terminati. Echipa mea, de data asta cea portocalie, era la gatit cina. Am facut ceva cu morcovi.
Apoi seara de teatru. Fiecare echipa a jucat piesa de teatru. S-a aplaudat, s-a ras, s-a intrebt ce e aia? Juliete care mai de care mai barboase :)) A noastra avea cioc. Au castigat cei mai buni la final. Pe bune.
Apoi party. Iar. Iar bere, iar fisk, iar dans, oboseala, iar jamm sessions, iar cautat rus, iar, iar, iar. Si totul era frumos. IN dimineata aia am reusit sa stau treaza pana la 6 jumate. Eram dusa. Vorbeam pe la 6 cu ploneza /Malgorjzata despre filmul ei preferat. Si-mi zicea ca e vorba de niste talhari, actiunea se petrece in Romania si e o piesa care ii place ei foarte mult. Bine, ea imi povestea de fapt ca ii place colooana sonora a filmului, ca e nustiu ce compozitor divin, si imi zice numele piesei "Elena's dance". Si eu tot intreba, cum? Si ea zicea. Eu cum? Eu tot intelegeam Elena Zdens si aveam impresia ca e vorba de o tipa ce a compus piesa de care imi zicea ea. ASa ca am zis ca rusu s-a dus la culcare, e timpul sa dorm si eu o ora jumate. Urma ultima zi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu